Η φιλοσοφία και το όραμα πίσω από το Nobell

Νοbell is… Premium Eatery Café

Η βασική φιλοσοφία του Nobell εστιάζεται στη δημιουργία ενός All Day Café που μπορεί να επιβραβεύσει ποιοτικά την προτίμηση του κόσμου που μας εμπιστεύεται.

Γι’ αυτό και κάθε μας προσπάθεια επικεντρώθηκε στην ανάδειξη ενός χώρου που να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές του Premium Eatery Café.

Φιλοσοφια Nobell

Nobell is… “Pure Delicious Food”

Ανοιχτή, οπτικά, σε όλους τους επισκέπτες μας, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, και τους πιο άρτια εκπαιδευμένους δεξιοτέχνες της γεύσης, σας περιμένει για να σας προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, πάντα στις πιο εκπληκτικές τιμές.

Κουζινα Nobell

Η Κουζίνα στο Nobell λειτουργεί με επικεφαλή τον Σεφ Αλέξανδρο Κόκκορη
Εσωτερικός χώρος - Nobell Eatery Cafe

Nobell Is… Premium City Escape

Κύριο μέλημά μας στο Nobell, η δημιουργία ενός λειτουργικά άνετου, μοντέρνου αισθητικά, πολυχώρου που μπορεί να φιλοξενήσει ιδανικά την έννοια του “Premium Eatery Café”. Γι’ αυτό το λόγο, επιλέξαμε ένα χώρο 500m2, με χρόνια ιστορίας στο 101 της Λεωφόρο Βεΐκου, το οποίο αλλάξαμε ριζικά ώστε να πληροί τους κανόνες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής χώρων μαζικής εστίασης, ενώ επενδύσαμε ιδιαίτερα στη διακόσμηση και τον εξοπλισμό μας.

Χωρος Nobell

Nobell is… “Upper Service”

Mε βάση αυτή τη φιλοσοφία, συγκροτήσαμε την ομάδα η οποία μπορεί να σας προσφέρει με χαμόγελο, μεράκι και κέφι την εξυπηρέτηση που θα φανεί αντάξια των προσδοκιών σας και των απαιτήσεών σας. Κάθε μέλος της ομάδας μας, με πολύχρονη εμπειρία στην εστίασης και τη δική του ιστορία στο αντικείμενό του είναι στη διάθεσή σας για να συμβάλλει ώστε κάθε στιγμή σας στο Nobell να γίνεται υπέροχα αξέχαστη εμπειρία.

Ομαδα Nobell

Η ομάδα του Nobell εστιατόριο - cafe

Subscribe

Get updates about new dishes and upcoming events

Το Delivery Του Nobell Λειτουργεί Καθημερινά και ΣΚ από τις 08:00 μέχρι τις 02:00

0