Η βασική φιλοσοφία του Nobell εστιάζεται στη δημιουργία ενός All Day Café που μπορεί να επιβραβεύσει ποιοτικά την προτίμηση του κόσμου που μας εμπιστεύεται. Γι’ αυτό και κάθε μας προσπάθεια επικεντρώθηκε στην ανάδειξη ενός χώρου που να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές του “premium eatery café”. Tι ακριβώς σημαίνει αυτό για όλους εμάς, στο Νοbell;

PREMIUM

Nobell Premium - Restaurant - All Day Cafe

Premium, σε διαφορετικότητα διακόσμησης, ποιοτική λειτουργικότητά, εγκάρδια εξυπηρέτηση, άνετη παρεΐστικη αλλά και cozy ατμόσφαιρα.

Premium, σε επίπεδο εξοπλισμού, ηχητικών υποδομών, σε άποψη και επένδυση.

Premium, σε ποιότητα και πληθώρα γεύσεων, επιλογή εξαιρετικής ποικιλίας καφέ Hausbrandt, ειδικά επιλεγμένους προμηθευτές αλκοολούχων ποτών και πρώτων υλών.

Κυρίως όμως, premium στην αίσθηση που απολαμβάνει κάθε θαμώνας, ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας και διάθεσης που θα πατήσει για πρώτη φορά το διάφανο και φωτεινό πλατύσκαλο υποδοχής Nobell.

EATERY

Nobell Premium Eatery

Eatery, για κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωινό, τη μικρή διακοπή στην καθημερινότητα με γλυκιές ή αλμυρές γεύσεις, το μεσημεριανό, το brunch ή το lunch.

Eatery, για ένα απολαυστικό τραπέζι για δυο, για όλη την οικογένεια ή την παρέα, για εταιρικά meeting αλλά και για after the meeting brunch ή lunch.

Eatery, με πιάτα μαγειρεμένα και «στημένα» αριστοτεχνικά από το chief chef μας Α. Κόκκορη και την ομάδα του.

Eatery, με δυνατότητα επιλογών μεσογειακής, ιταλικής και ελληνικής, αλλά και αμερικάνικης κουζίνας καθώς και ποιοτικά λαχταριστής ζαχαροπλαστικής μαεστρίας.

CAFE

Nobell Premium Eatery

Café, το οποίο σε υποδέχεται και σε ξεκουράζει από νωρίς το πρωί μέχρι και πολύ αργά το βράδυ.

Café, όπου σε περιτριγυρίζουν χαμόγελα, όμορφα πρόσωπα, φρεσκάδα και φροντίδα.

Café, που μπορεί να σε χαλαρώσει και να σου φορτίσει τις μπαταρίες σου αν θες διάλειμμα, να σου δώσει αυτονομία και γρήγορη ταχύτητα στο internet αν θέλεις να δουλέψεις εκτός, να γίνει VIP θέση όταν θες να δεις το derby.

Café, που μετατρέπεται σε χώρο μοναδικών event, αλλά και πολύχρωμο bar για κάθε ξεχωριστό night out για σένα, το ταίρι ή και την παρέα σου.

PREMIUM EATERY CAFE

Στο Nobell, υλοποιήσαμε την ιδέα του “Premium Eatery Café“, του χώρου-βραβείου για κάθε γούστο, ηλικία, φύλο, διάθεση. Γιατί είναι τιμή μας να μας επιβραβεύετε την προτίμησή σας και την εμπιστοσύνη σας και σας το ανταποδίδουμε με όλη τη φροντίδα και την αγάπη μας.

Nobell is... Premium Eatery Cafe
Nobell is... Premium Eatery Cafe

Το Delivery Του Nobell Λειτουργεί Καθημερινά και ΣΚ από τις 08:00 μέχρι τις 02:00

0