Mε βάση αυτή τη φιλοσοφία, συγκροτήσαμε την ομάδα η οποία μπορεί να σας προσφέρει με χαμόγελο, μεράκι και κέφι την εξυπηρέτηση που θα φανεί αντάξια των προσδοκιών σας και των απαιτήσεών σας. Κάθε μέλος της ομάδας μας, με πολύχρονη εμπειρία στην εστίαση και τη δική του ιστορία στο αντικείμενό του είναι στη διάθεσή σας για να συμβάλλει ώστε κάθε στιγμή σας στο Nobell να γίνεται υπέροχα αξέχαστη εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα για αυτούς και γνωρίστε τους από κοντά στην επόμενη επίσκεψή σας για καφέ, φαγητό ή ποτό στο πιο ξεχωριστό Premium Eatery Café της Αθήνας.

Chief Chef

Ο chef Alex, κατά κόσμο Αλέξης Κόκκορης, είναι ο άρχοντας της κουζίνας του Nobell. Aπόφοιτος της Le Monde, χαρακτηρίζεται για το ταλέντο του και τις επιδόσεις του στις πιο απαιτητικές κουζίνες τους κόσμου αλλά και από τη δεινότητα του στα γλυκά αριστουργήματα.

Είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του βασικού standard menu του Nobell με βάση τις πιο αγαπημένες συνταγές και πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, αλλά και ο ιθύνων νους για τις εποχιακές γευστικές πανδαισίες όπως η Αμερικάνικη  ή η Μεξικάνικη κουζίνα και οι ιταλικές σπεσιαλιτέ.

Χαμηλών τόνων αλλά πάντα υψηλών απαιτήσεων, φροντίζει όλο το team του να δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι, πράγμα το οποίο μπορείτε να το διαπιστώσετε και οπτικά, αφού η κουζίνα του Nobell είναι ανοιχτή σε θέα όπως σε όλα τα κορυφαία κοσμοπολίτικα resto. Κυρίως, όμως μπορείτε να το διαπιστώσετε γευστικά στο πιάτο που θα παραγγείλετε και στην ελαφριά αλλά και χορταστική επίγευση που θα σας αφήσει.

Store Managers

Οι Γιάννης Σκουλάκης, Γρηγόρης Γραβάνης, Γιώργος Στέφας και Μάνος Σαντοριναίος, είναι οι υπεύθυνοι για την άψογη λειτουργία του Nobell, σε όλες τις ώρες λειτουργίας τους.

Επιφορτισμένοι με τα καθήκοντα της εύρυθμης λειτουργίας αλλά και της άρτιας εξυπηρέτησής σας από το προσωπικό του Nobell, παραμένουν αεικίνητοι, χαμογελαστοί και ακούραστοι, από το πρώτο λεπτό της βάρδιας τους έως και αρκετή ώρα μετά τη λήξη της, καθώς πέρα από υπεύθυνοι διατηρούν και το ρόλο των φανατικών Nobellistas!

Βar Tenders / Mixologists

Tα πρόσωπα πίσω από μια από τις καθαρότερες και καλύτερες μπάρες της Αθήνας. Αναγνωρισμένοι Mixologists, με κέφι, φαντασία και δημιουργικότητα είναι τα ονόματα που εγγυώνται για την ποιοτική και σωστή αναλογία καθώς και την τέλεια γεύση του ποτού σας, για τα πολύχρωμα φανταστικά Cocktails Νοbell αλλά και για χιλιάδες νέες εκπλήξεις που ετοιμάζουν να σας σερβίρουν. Γι’ αυτό και κάθε βράδυ, κοντά μας, μπορείτε να πιείτε πάντα κάτι νέο και να πείτε στην υγειά τους.

Baristas

Με συμμετοχή στους πιο απαιτητικούς διαγωνισμούς baristas και στα κορυφαία shows εκθέσεων διεθνούς κύρους, όπως η ΗΟ.RE.CA. και το Athens Coffee Festival, o Γιάννης Σκουλάκης είναι ο βασικός υπεύθυνος της μετουσίωσης μιας από τις πιο εξαιρετικές ποικιλίες Hausbrandt, σε ένα θαυμάσιο παγωμένο ή ζεστό ρόφημα που θα ξυπνήσει όλες σας τις αισθήσεις. Εμπιστευθείτε τον και θα καταλάβετε γιατί το Nobell αναδεικνύεται σε must coffee choice για εκατοντάδες Έλληνες, καθημερινά.

Υποδοχη

Τα κορίτσια της υποδοχής μας, τα πρώτα πρόσωπα που σας καλωσορίζουν με τον ερχομό μας. Ευγενικά, ευχάριστα και δροσερά, έτοιμα να βρουν ακριβώς το τραπέζι ή τη θέση που ταιριάζει στη παρέα σας ή την περίσταση για την οποία μας επισκέπτεστε. Εμπιστευθείτε τις και διαπιστώστε όσο περνάει η ώρα σας ευχάριστα στο Νοbell για το πόσο δίκιο είχαν για την υπόδειξή τους.

Το Delivery Του Nobell Λειτουργεί Καθημερινά και ΣΚ από τις 08:00 μέχρι τις 02:00

0