Κύριο μέλημά μας στο Nobell, η δημιουργία ενός λειτουργικά άνετου, μοντέρνου αισθητικά, πολυχώρου που μπορεί να φιλοξενήσει ιδανικά την έννοια του “Premium Eatery Café”. Γι’ αυτό το λόγο, επιλέξαμε ένα χώρο 500 m2, με χρόνια ιστορίας στο 101 της Λεωφόρο Βεΐκου, το οποίο αλλάξαμε ριζικά ώστε να πληροί τους κανόνες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής χώρων μαζικής εστίασης, ενώ επενδύσαμε ιδιαίτερα στη διακόσμηση και τον εξοπλισμό μας.

Από την μεταφορά του μπαρ μας σε άλλο σημείο ώστε να προσκαλεί χωρίς να δεσπόζει, τη δημιουργία ανοικτής κουζίνας όπως επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής αλλά και οι τρέχουσες τάσεις αισθητικής των κοσμοπολίτικων resto, έως την επίπλωση, που συνδυάζει από μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι έως αυτοτελείς ενότητες καναπέδων και τραπεζιών ιδιαίτερου ρυθμού, και τη διακόσμηση σε στυλ αέναης βιβλιοθήκης που αποπνέει το αέρα της βρετανικής στιλιστικής διαφοροποίησης, το εσωτερικό του Νobell έχει τη δύναμη να σε αγκαλιάσει διακριτικά, να σεβαστεί την προσωπικότητα, το φύλο και την ηλικία σου και να σου προσφέρει αυτό που πραγματικά επιθυμείς ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Ηρεμία, χαλάρωση, αυτονομία όταν είσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή ακόμα και μόνος, ανάταση, κέφι και διασκέδαση όταν το επιλέγεις με την παρέα σου, ανοιχτή θέα και οπτική πρόσβαση 360o στο σύνολο του χώρου, όταν έχεις έρθει αποφασισμένος να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις όμορφα, χαρούμενα, χαμογελαστά πρόσωπα.

Αντίστοιχα, διαμορφώθηκε και ο εξωτερικός χώρος του Nobell, με προορισμό να αποτελέσει μια όαση δροσιάς σε μια από τις πιο ηλιόλουστες και πολυσύχναστες λεωφόρους της πόλης. Με προσεκτική επιλογή τραπεζιών και καθισμάτων, διαφορετικού στιλ από αυτά του εσωτερικού, ώστε να αφήνουν αρκετό χώρο για την άνεση του επισκέπτη και της εξυπηρέτησής του, αλλά και πάγκοι με stools για πιο cozy καταστάσεις, με μελετημένες ενέσεις πράσινου και τους ήχους του σιντριβανιού του πεζόδρομου, ο εξωτερικός μας χώρος αποτελεί μια χορταστική και απολαυστική απόδραση από την πόλη, όντας λίγα μέτρα μόνο μακριά από την κεντρική της λεωφόρο.

Σας περιμένουμε για να αφεθείτε στην φιλοξενία μας, να χαρείτε το φαγητό, το ποτό, τον καφέ σας με όλες σας τις αισθήσεις και να γνωρίσετε από κοντά την εμπειρία του “premium eatery café”. Tην εμπειρία που αξίζετε και αξίζει να τη ζήσετε στην καλύτερη εκδοχή της.

PHOTO GALLERY NOBELL

Ο εσωτερικός χώρος του Nobell eatery
Ο εξωτερικός χώρος του Nobell restaurant
Η διακόσμηση του Nobell εστιατόριο

Το Delivery Του Nobell Λειτουργεί Καθημερινά και ΣΚ από τις 08:00 μέχρι τις 02:00

0