Αλλάζουμε χρονιά μαζί! Στις 31 Δεκεμβρίου, καλωσορίζουμε το 2017 στο Nobell με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Ο Chef μας, Αλέξανδρος Κόκκορης, επιμελήθηκε το πιο λαχταριστό New Year’s Eve menu και… View Details

Αλλάζουμε χρονιά μαζί! Στις 31 Δεκεμβρίου, καλωσορίζουμε το 2017 στο Nobell με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Ο Chef μας, Αλέξανδρος Κόκκορης, επιμελήθηκε το πιο λαχταριστό New Year’s Eve menu και με το που αλλάξουμε χρόνο ζωντανεύουμε στο πιο Premium Πρωτοχρονιάτικο Party!
Facebook Event: New Years Eve @ Nobell

Δεν χρειάζεται να φτάσετε στο Παρίσι για να γευτείτε μια φαντασμαγορική Πρωτοχρονιά, αφού ο Chef μας Αλέξανδρος Κόκκορης επιμελήθηκε το πιο απολαυστικό ταξίδι γι αυτή την ξεχωριστή ημέρα του χρόνου.
Γεμάτο εκπλεπτισμένες γεύσεις που ευφραίνουν καρδιά και ουρανίσκο, το menu της Παραμονής Πρωτοχρονιάς του Nobell συνδυάζει παριζιάνικη φινέτσα και ευρωπαικό αέρα σε μοναδικές συνθέσεις!
Σας καλούμε να ανακαλύψετε το μαγικό ταξίδι της γεύσης που σας περιμένει 31 Δεκεμβρίου σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, στο πιο επιβλητικό στέκι της Αθήνας, το Nobell.

…και με το που αλλάξει ο χρόνος – Premium Πρωτοχρονιάτικο party στο ένα και μοναδικό Nobell!
Ξένη και Ελληνική mainstream μουσική, Special Guest DJs, εκπλήξεις, κέφι και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Έτσι ξεκινάμε εμείς τη νέα χρονιά…Δυνατά!
Γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και οι πρώτες ώρες του χρόνου θα μας βρουν να γλεντάμε ξέφρενα στη μοναδικη ατμόσφαιρα του Nobell.

Σας περιμένουμε!
Κρατήσεις: 210 213 4943
Τιμή menu: 29€/άτομο (με φιάλη κρασί ανά 4 άτομα)


Το Delivery Του Nobell Λειτουργεί Καθημερινά και ΣΚ από τις 08:00 μέχρι τις 02:00

0